Kan ik een melding krijgen wanneer ik een nieuw afschrift ontvang? Kan ik een melding krijgen wanneer ik een nieuw afschrift ontvang?

Kan ik een melding krijgen wanneer ik een nieuw afschrift ontvang?

Ja, we houden je via e-mail steeds op de hoogte van je nieuwe afschriften.

Je kan ook kiezen om een SMS-melding in te stellen:

1. Open de 4411-app, klik rechtsonder op 'account' en klik op 'SMS meldingen'.
  2. Vink 'Bericht bij afschrift' aan.
  3. Je zal nu via SMS verwittigd worden bij het ontvangen van een nieuw afschrift.

Let op: Deze melding kost €0,15 per SMS.