Hoe kan ik overschakelen naar betaling via mijn gsm-factuur? Hoe kan ik overschakelen naar betaling via mijn gsm-factuur?

Hoe kan ik overschakelen naar betaling via mijn gsm-factuur?

Als je een Proximus, Telenet, Base, Scarlett of Orange-abonnement hebt, kan je ervoor kiezen om je kosten te verrekenen via je gsm-factuur. Ga zeker ook even na bij je provider of je abonnement een koppeling aan 4411 toelaat.

1. Ga in de app naar "Account" en klik op "Betaalmethode"
  2. Hier kan je kiezen voor betaling via gsm-factuur indien dit voor jou mogelijk is.
    ➡️ Let op, je openstaande saldo moet eerst op €0,00 staan!

Hier vind je meer informatie: