Komt er een nieuwe werknemer bij? Of verlaat een werknemer de organisatie? Via het 4411 fleetbeheer kan je gemakkelijk de GSM-nummers beheren in je 4411 PRO account.

GSM-nummer toevoegen/verwijderen:

Via mijn.4411.be:

1. Ga naar ‘Mijn GSM-nummers’ en ga onderaan naar ‘Voeg een GSM-nummer toe
  2. Selecteer het correcte land en geef het GSM-nummer in
  3. Vink het vakje aan voor ‘Ik ben geen robot' en volg de verdere stappen.
  4. Klik op ‘Toevoegen’.
  5. Om het GSM-nummer te verwijderen, klik je op het vuilbakje aan de rechter kant.
  6. Om een naam te koppelen aan het GSM-nummer, klik je het toegevoegde GSM-nummer en vul je daar de naam in.

Via de 4411-app:

1. Ga in de 4411-app naar 'Account' en klik op 'Pro-beheerder'.
  2. Selecteer 'Werknemers'.
  3. Klik op 'Voeg werknemer toe'
    Je kan op dit scherm al wat instellingen beheren, ga naar mijn.4411.be voor toegang tot alle instellingen per werknemer.
  4. Vul de gegevens in en klik op 'Voeg werknemer toe'.

➡️ Let op: Krijg je na het toevoegen deze foutmelding: "Dit GSM-nummer kan niet worden uitgenodigd omdat het reeds aan het andere klant werd toegewezen"? In dit geval is het toe te voegen GSM-nummers reeds toegewezen aan een ander PRO-account. Je kan best inloggen met het toe te voegen GSM-nummer en nakijken of er reeds een PRO-account actief is voor dit GSM-nummer