Hoe activeer ik nummerplaatherkenning? Hoe activeer ik nummerplaatherkenning?

Hoe activeer ik nummerplaatherkenning?

1. Open de 4411-app en klik op 'Garageparkeren via nummerplaat'
  2. Kies de nummerplaat waarvoor je nummerplaatherkenning wilt activeren en klik op 'activeer'.
    Je nummerplaat is nu geactiveerd, je ziet in het groen 'Actief' staan.
  3. Voeg je een nieuw voertuig toe en wil je nummerplaatherkenning direct activeren? Klik op 'activeer nummerplaatherkenning'.
  4. Indien je nummerplaatherkenning wilt deactiveren, kan je dezelfde stappen volgen.