Hoe start en stop ik een parkeersessie? Hoe start en stop ik een parkeersessie?

Hoe start en stop ik een parkeersessie?

Een parkeersessie starten en stoppen via de 4411-app is eenvoudig. Zorg ervoor dat je nummerplaat is toegevoegd en je een betaalmethode hebt gekoppeld.

1. Open de 4411-app. Normaal zie je je huidige locatie direct op het beginscherm.

2. Indien je je huidige locatie niet ziet, of je wilt betaald parkeren op een andere locate, klik dan op het vergrootglas en selecteer je gewenste stad.

3. Klik op de parkeermeter dichts bij je huidige locatie. Indien je slechts enkele minuten wilt parkeren, kan je in sommige zones kiezen voor een gratis sessie. Kijk je betaalmethode na, en klik op "Start sessie". Zorg dat je de correcte nummerplaat selecteert om een boete te vermijden!

4. Je parkeersessie is nu gestart. Klik op 'Stop' wanneer je je sessie wilt beeïndigen.

5. Je sessie is nu beeïndigd. Je krijgt een overzicht van je parkeersessie te zien, wat je later ook in je historiek zal terugvinden.