Hoe koop ik een NMBS ticket? Hoe koop ik een NMBS ticket?

Hoe koop ik een NMBS ticket?

Open de 4411-app en klik op 'NMBS-ticket'.

1. Kies een vertrekpunt en eindbestemming. Vul dan je persoonlijke gegevens in. Klik op ‘Toon tickets’.
  2. Selecteer het gewenste NMBS-ticket en klik op 'Overzicht'
  3. Controleer je gegevens en vink de Algemene voorwaarden aan. Klik daarna op ‘Koop ticket’.
  4. Je actief NMBS-ticket is te vinden onder ‘Actueel’. Je ticket is zichtbaar via ‘Toon ticket’.
  5. Je ticket is geldig tot aan het einde van de dag. De controle wordt uitgevoerd door het scannen van de QR-code.