Hoe koop ik een De Lijn ticket via 4411? Hoe koop ik een De Lijn ticket via 4411?

Hoe koop ik een De Lijn ticket via 4411?

Een ticket voor een enkele rit

1. Open de 4411-app en klik op 'De Lijn-ticket'.
  2. Selecteer het ticket type 'Ticket'
  3. Klik rechtsonder op '+ of -' om de hoeveelheid tickets aan te passen
  4. Klik op 'Begin rit' en bevestig je aankoop door op 'Ok' te klikken.
  5. Je actief De Lijn-ticket is te vinden onder ‘Actueel’. Je ticket is zichtbaar via ‘Toon ticket’.
  6. Je ticket is 60 minuten geldig. Het exacte uur begin- en einduur is te lezen op het gedetailleerd scherm.

Een 10-rittenkaart

1. Open de 4411-app en klik op 'De Lijn-ticket'.
  2. Selecteer het ticket type '10-rittenkaart'
  3. Klik op 'Begin rit' en bevestig je aankoop door op 'Ok' te klikken.
  4. Om een rit te activeren selecteer je bovenaan je 10-rittenkaart. Klik rechtsonder op '+ of -' om de hoeveelheid tickets aan te passen en klik je daarna op 'Begin rit'.
  5. Je actief De Lijn-ticket is te vinden onder ‘Actueel’. Je ticket is zichtbaar via ‘Toon ticket’.
  6. Je ticket is 60 minuten geldig. Het exacte uur begin- en einduur is te lezen op het gedetailleerd scherm.

DeLijn NL.png