Hoe voeg ik een parkeerkaart toe? Hoe voeg ik een parkeerkaart toe?

Hoe voeg ik een parkeerkaart toe?

Het is momenteel enkel mogelijk je parkeerkaart voor personen met een beperking toe te voegen voor Brussel gewest, Ukkel, Namen en Vilvoorde.

1. Ga in de 4411-app naar 'Account' en klik op 'Parkeerkaart'.
  2. Geef de kaartcode in, controleer je gegevens en klik op 'Valideer kaart'.
  3. Je parkeerkaart is nu toegevoegd. Indien je je kaart wil verwijderen, kan dit via 'Verwijder parkeerkaart'.