Hoe start ik een sessie met een parkeerkaart voor personen met een beperking? Hoe start ik een sessie met een parkeerkaart voor personen met een beperking?

Hoe start ik een sessie met een parkeerkaart voor personen met een beperking?

Elke stad bepaalt zelf hoe je de parkeerkaart voor personen met een beperking kan gebruiken. Momenteel is dit via 4411 enkel mogelijk in Brussel, Ukkel en Namen.

➡️ Onderstaande stappen verschillen van stad tot stad, lees deze dus goed na!

Brussel

In Brussel kan je een parkeersessie via je parkeerkaart starten via de 4411-app. Hiervoor start je een sessie zoals gewoonlijk en vink je bovenaan 'Parkeerplaats personen met een beperking' aan.

Ukkel

In Ukkel kan je een parkeersessie via je parkeerkaart starten via de 4411-app. Hiervoor start je een sessie zoals gewoonlijk en vink je bovenaan 'Parkeerplaats personen met een beperking' aan.

Namen

In Namen kan je een parkeersessie via je parkeerkaart starten via de 4411-app en via SMS.

Via de app start je een sessie zoals gewoonlijk en vink je bovenaan 'Parkeerplaats personen met een beperking' aan.

Via SMS stuur je: PMR *spatie* de parkeerzone *spatie* je nummerplaat *spatie* je mindervalidenkaartnummer naar 4411. (Bv: PMR NAM 1ABC123 kaartnummer.)

Je zal een bevestiging ontvangen via SMS wanneer je parkeersessie succesvol gestart is. Om je parkeersessie te stoppen, SMS je 'Q' naar 4411.