Kan ik ook in andere landen dan België parkeren met 4411? Kan ik ook in andere landen dan België parkeren met 4411?

Kan ik ook in andere landen dan België parkeren met 4411?

Ja, met de 4411-app kan je in België maar ook in Nederland straatparkeren in meer dan 200 steden. Via SMS parkeren is enkel mogelijk in België.

➡️ Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare steden.

Wil je garageparkeren via nummerplaatherkenning? Dat kan voorlopig enkel in België, hier vind je alle beschikbare parkeergarages.