Hoe werkt parkeren met 4411? Hoe werkt parkeren met 4411?

Hoe werkt parkeren met 4411?

Met 4411 kan je op verschillende manieren betalen voor je parkeersessie.

1. Parkeren via app

Via de 4411-app kan je een parkeersessie starten op straat in België en Nederland, maar ook in tal van Belgische parkeergarages.

• Straatparkeren
    Met 4411 kan je betalen voor parkeren op straat in meer dan 200 steden in België en Nederland. Voeg je nummerplaat toe aan de 4411-app, start en stop je parkeersessie vanop afstand en betaal achteraf automatisch via je maandelijks afschrift of via je GSM-factuur. Zo vergeet je nooit nog een parkeersessie te starten, betaal je enkel voor effectieve parkeertijd en heb je altijd een overzicht van je lopende parkeersessies. We werken met een transactiekost van €0,35 per sessie, zo kunnen we je steeds de beste parkeerervaring bieden.

Om 4411 altijd op zak te hebben, kun je onze app downloaden in de Google Playstore voor Android en de App Store voor iOS.

• Garageparkeren
    Sommige parkeergarages hebben camera's aan de in- en uitgang. Deze camera's scannen je nummerplaat waardoor je kan binnenrijden zonder dat je een parkeerticket hoeft te nemen.

Via de 4411-app kan je nummerplaatherkenning activeren voor jouw nummerplaten. Je kan dan automatisch binnen én buiten rijden bij onze deelnemende garages. De slagboom gaat automatisch open, je hoeft geen ticket te nemen en hoeft niet te betalen aan de parkeerautomaat. Je parkeersessie start en stopt vanzelf in de app en je betaalt zoals gewoonlijk via je 4411 afschrift. Let op: automatische nummerplaatherkenning is helaas niet compatibel met de betaalmethode "via GSM-factuur".

De volledige lijst van deelnemende garages vind je hier.

2. Parkeren via SMS

Je hebt geen app of internet nodig om toch van de diensten van 4411 gebruik te kunnen maken. Je kan je parkeersessie ook starten en stoppen via een sms naar 4411 en betaalt zo het bedrag op basis van je werkelijke parkeertijd. Per parkeersessie via sms betaal je een transactiekost van € 0,15 per verzonden/ontvangen sms-bericht. Meer info over parkeren via SMS vind je hier.