Hoe werkt parkeren met 4411? Hoe werkt parkeren met 4411?

Hoe werkt parkeren met 4411?

Met 4411 kan je op verschillende manieren betalen voor parkeren.

1. Parkeren via app

Via de 4411-app kan je een parkeersessie starten op straat, maar ook in tal van parkeergarages in België.

• Straatparkeren
    Met 4411 kan je betalen voor parkeren in meer dan 200 steden in België en Nederland. Voeg je nummerplaat toe aan de 4411-app, start en stop je parkeersessie vanop afstand en betaal achteraf via je maandelijks afschrift. Zo vergeet je nooit nog een parkeersessie te starten, betaal je enkel voor effectieve parkeertijd en heb je altijd een overzicht van je lopende parkeersessies. We werken met een transactiekost van €0,35, zo kunnen we je steeds de beste parkeerervaring bieden.

Om 4411 altijd op zak te hebben, kun je onze app downloaden in de Google Playstore voor Android en de App Store voor iOS.

• Garageparkeren
    Sommige parkeergarages hebben camera's aan de ingang en uitgang. Deze camera's scannen je nummerplaat waardoor je kan binnenrijden zonder dat je een parkeerticket hoeft te nemen.

Via de 4411-app kan je nummerplaatherkenning activeren voor jouw nummerplaten. Je kan dan automatisch binnen én buiten rijden bij onze deelnemende garages. De slagboom gaat automatisch open, je hoeft geen ticket te nemen en hoeft niet te betalen aan de parkeerautomaat. Je parkeersessie start en stopt vanzelf in de app en je betaalt zoals gewoonlijk via je 4411 afschrift.

De volledige lijst van garages vind je hier.

2. Parkeren via SMS

Heb je een GSM-abonnement bij Proximus, Telenet, Base, Scarlet of Orange? Dan kan je ervoor kiezen je parkeersessie te starten en stoppen via SMS, de betaling verloopt via je maandelijkse GSM-factuur.

Je hebt geen app of internet nodig. Je start en stopt je parkeersessie via een sms naar 4411 en betaalt een bedrag op basis van je werkelijke parkeertijd. Per parkeersessie via sms betaal je een transactiekost van € 0,15 per verzonden/ontvangen sms-bericht. Meer info over parkeren via SMS vind je hier.