Hoe kan ik bevestigingsberichten aan- of uitzetten? Hoe kan ik bevestigingsberichten aan- of uitzetten?

Hoe kan ik bevestigingsberichten aan- of uitzetten?

Indien je geen bevestigingsberichten wenst te ontvangen van 4411, SMS dan 'C1' naar 4411.

In dit geval schakel je alle communicatie vanuit 4411 uit. Ook indien je succesvol een sessie start, zal je niet langer op de hoogte worden gehouden.

ℹ️ Wil je ze in de toekomst toch opnieuw inschakelen? Dan SMS je opnieuw 'C1' naar 4411.