Facturatiemogelijkheden PRO account Facturatiemogelijkheden PRO account

Facturatiemogelijkheden PRO account

De afrekening gebeurt bij een PRO-account maandelijks via één afschrift, waarop een detail van het verbruik is te zien, onderverdeeld per GSM-nummer. De betaling verloopt steeds via kredietkaart of domiciliëring.

1. Betalen via kredietkaart

Koppel je VISA of Mastercard aan het PRO-account en het verbruik zal maandelijks gebundeld worden en worden ingehouden van de gekoppelde kredietkaart.

1. Kies als betaalmethode ‘kredietkaart’
  2. Selecteer het type kredietkaart: Visa of Mastercard
  3. Vul je kredietkaartgegevens in en klik op ‘betaalmethode wijzigen’.
  4. Je zal worden doorverwezen naar je bankinstelling om de registratie te voltooien.

Let op: Het koppelen van een kredietkaart via VPN-verbinding kan problemen geven. Ook bepaalde pop up blockers kunnen het koppelingsproces hinderen. Kijk dus zeker even na dat er geen VPN of pup up blocker actief is.

2. Betalen via bankkaart

Koppel een debetkaart aan het PRO-account en het verbruik zal maandelijks gebundeld worden en worden ingehouden van de gekoppelde bankrekening.

1. Kies als betaalmethode ‘bankkaart’ of ‘betalen via bankrekening’.
  2. Vul je gegevens in en klik op ‘betaalmethode wijzigen’
  3. Je zal worden doorverwezen naar onze betaalpartner om het mandaat te ondertekenen.

De betaling via GSM-factuur kan helaas niet worden aangeboden voor een PRO-account.