Hoe een PRO account aanmaken? Hoe een PRO account aanmaken?

Hoe een PRO account aanmaken?

Hou er rekening mee dat je altijd eerst een EASY-account dient te hebben alvorens je een PRO-account kan aanmaken. Eerst een EASY-account aanmaken? Volg dan deze stappen.

Heb je al een EASY-account en wens je ook een PRO-account aan te maken? Volg dan onderstaande stappen. Het aanmaken van een PRO-account kan zowel binnenin de 4411-app als via je 4411-account.

Via de app:

1. Open de 4411-app
  2. Klik op ‘account
  3. Klik op ‘Maak een PRO account aan
  4. Na een korte introductie zal je worden doorverwezen naar de registratie pagina
  5. Vul hier de nodige gegevens aan en maak zo je 4411 PRO-account aan.

Via je mijn.4411.be:

1. Ga naar de 4411 website.
  2. Geef je inlogegevens op van het eerder aangemaakte EASY-account en meld je aan.
  3. Klik links bovenaan (naast je EASY-account) op ‘Maak een PRO account’.
  4. Vul hier de nodige gegevens aan en klik op registreer.

Let op: Naast een pro-account is er ook altijd een privé(EASY)-account actief voor je GSM-nummer.