Wat als de batterij van mijn smartphone leeg is? Wat als de batterij van mijn smartphone leeg is?

Wat als de batterij van mijn smartphone leeg is?

Probeer deze situatie zeker te vermijden. Je moet immers op elk moment een geldig vervoersbewijs kunnen tonen aan de treinbegeleider.

Indien je batterij leeg is, zal de treinbegeleider een verzoek tot regularisatie opmaken. Je wordt voor de rest van je reis niet meer verontrust.

Indien je binnen de 14 kalenderdagen (inclusief de datum van de controle) aantoont bij de NMBS-klantendienst dat je een geldig ticket had in de 4411 app wordt je dossier in orde gemaakt.

Meer info kan je terugvinden op de website van de NMBS (www.nmbs.be).