Kan ik meerdere GSM-nummers registreren op hetzelfde account? Kan ik meerdere GSM-nummers registreren op hetzelfde account?

Kan ik meerdere GSM-nummers registreren op hetzelfde account?

Ja dat kan! Je kan een GSM-nummer van een familielid of kennis toevoegen om de mobiliteitskosten te bundelen op één afschrift.

1. Ga naar mijn.4411.be en klik links op 'Mijn GSM-nummers'.
  2. Geef het GSM-nummer in in het invulveld en klik op 'Toevoegen'.
  3. Wil je een GSM-nummer verwijderen? Klik dan naast het GSM-nummer op het vuilbakje.
    Let op: Het beheerdersnummer kan je niet verwijderen.

Je bent nu beheerder van dit GSM-nummer op jouw account. Via het potloodje naast het GSM-nummer kan je voor elke gebruiker de volgende zaken instellen:

• Kredietlimiet
  • SMS-instellingen
  • Beschikbare diensten
  • Notificaties en tijdslimieten

Wil je de beheerder aanpassen? Klik dan eerst op het potloodje naast het GSM-nummer en vink het vakje 'Management' aan/uit.