Hoe kan ik mijn GSM-nummer aanpassen? Hoe kan ik mijn GSM-nummer aanpassen?

Hoe kan ik mijn GSM-nummer aanpassen?

Je kan je GSM-nummer aanpassen via mijn.4411.be.

1. Ga naar mijn.4411.be en klik links op 'Mijn GSM-nummers'.
  2. Je kan je nieuwe GSM-nummer invoeren in het invulvak en klikken op 'toevoegen'.
  3. Klik nu naast het nieuwe GSM-nummer op het potloodje.
  4. Vink het vakje 'Management' aan, je nieuwe GSM-nummer is nu beheerder van het account
  5. Om je oude GSM-nummer te verwijderen, klik op het vuilbakje aan de rechterkant.

Ontvang je een foutmelding?

Mogelijks is je GSM-nummer dan reeds toegewezen aan een ander account. Om dit na te kijken kan je inloggen met dit GSM-nummer. Moest je het wachtwoord niet meer weten kan je dit opvragen via 'wachtwoord vergeten'.

Indien er reeds een bestaand account actief is en je bent beheerder van dit account:

- In dit geval kan je je GSM-nummer ontkoppelen of het bestaande account verwijderen

Indien je GSM-nummer is toegewezen aan een account waarvan je geen beheerder bent:

- Je kan dan best contact opnemen met de beheerder van dit account met de vraag je GSM-nummer te verwijderen. Moest dit niet mogelijk zijn kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.