Het bedrag op mijn factuur klopt niet. Wat nu? Het bedrag op mijn factuur klopt niet. Wat nu?

Het bedrag op mijn factuur klopt niet. Wat nu?

Vermoed je dat het bedrag op je factuur niet correct is? Kijk dan eerst je afgelopen sessies goed na.

• Via de 4411-app klik je op "Historiek" om je sessies te raadplegen.
  • Via mijn.4411.be kan je via "Verbruik' je uitgevoerde sessies bekijken. Ga naar mijn.4411.be.

Merk je een fout op? Neem hier contact met ons op, we helpen je graag verder!