Deze parkeerkaart wordt enkel uitgereikt aan Jetse gezinnen voor hun bezoekers.

De parkeerkaart voor bezoekers is geldig in heel de blauwe zone van de gemeente Jette. Jettenaren die een bezoekerskaart hebben, krijgen dezelfde parkeersector toegewezen als die van hun bewonerskaart . Welke straten dit precies zijn, wordt meegedeeld wanneer je parkeerkaart wordt geactiveerd.

De gemeente mag de zones waarin de vrijstellingskaart geldig is, wijzigen als de parkeerdruk evolueert.

Hoe werkt mijn parkeerkaart?

Na de betaling, ontvang je een bevestiging van de klantendienst en een lijst met codes. Per code kan je een periode van 4u30 geldig parkeren. Je kan je vrijstelling activeren door een code (en je nummerplaat) te smssen naar het nummer 4411. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging via sms. Elk verzonden of ontvangen bericht kost € 0,15. De parkeerstewards scannen bij de controles je nummerplaat met hun handcomputers. Zo zien zij meteen of je een geldige vergunning hebt voor de zone waarin je wagen op dat moment geparkeerd staat.

Tarieven

 • € 2,5 per periode
 • Je kan maximum 100 parkeersessies aanvragen per jaar (€ 250)
 • Je betaalt per periode van 4u30. Parkeer je een hele dag, dan betaal je dus van 9u tot 18u voor 2 parkeerperiodes, samen € 5.

Hoe kan ik vouchers aankopen?

 1. Aanvraag via E-mail:
  Print het aanvraagformulier en verstuur het ingevulde formulier en samen met de gevraagde documenten op via e-mail  naar: jette@parking.brussels

 2. Aanvraag ter plaatse:
  Een klantendienstmedewerker bezorgt je het formulier aan de balie en helpt je verder. Vergeet niet de nodige documenten mee te brengen.
  Opgelet: enkel betaling met Bancontact ter plaatse.
  Antenne Jette
  Andere onthaalpunten

 3. Aanvraag per post:
  Print het aanvraagformulier en verstuur het ingevulde formulier samen met de nodige documenten op naar parking.brussels, Gasthuisstraat 31 - 1000 Brussel.

 4. Betaling via overschrijving
  Gelieve het bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE27 0960 2154 8973 met de aangepaste vermelding 'naam van de aanvrager + nummerplaat + Jette'.

 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 3
Contacteer ons