Enkel bewoners van Blankenberge kunnen.   parkeervouchers aanvragen voor bezoekers van de blauwe zone te Blankenberge.

Een parkeervoucher is enkel geldig in de blauwe zone van Blankenberge en kan geactiveerd worden tussen 9 en 18 uur, elke dag van de week. Een voucher is goed voor een parkeertijd van 12 uur. Deze parkeertijd loopt door na middernacht. De parkeervouchers zijn onbeperkt geldig. Download de 4411-app om de parkeerbeurten te activeren of activeer de voucher via sms.

Tarieven

• Elke bewoner kan per jaar een maximum van 10 gratis parkeervouchers aanvragen
  • Elke bewoner kan bijkomende parkeervouchers aankopen aan 50 EUR (excl. BTW) per 10 parkeervouchers

Hoe kan ik vouchers aankopen?

• Aanvragen bij OPC parkingshop (P. Devauxstraat 16)
    • maak op voorhand een afspraak
    • ben je inwoner van Blankenberge: neem je identiteitskaart mee;
    • ben je een tweedeverblijver: neem je aanslagbiljet mee;
    • houd je e-mailadres bij de hand;
    • je krijgt een handleiding.
  • Je kan online een aanvraag doen via E-Loket.

Bekijk ook zeker de handleiding voor het aankopen van de vouchers:

Blankenberge - Parkeervouchers via e-loket - handleiding gebruiker NL v.1.6[56].docx