Wie kan deze verkrijgen?

Deze parkeerkaart wordt enkel uitgereikt aan gezinnen van Sint-Gillis voor hun bezoekers.

Tarieven

  • 2,50 EUR per periode van 4u30.
  • Het aantal toegelaten periodes per jaar en per gezin bedraagt max. 100.

Waar kan ik parkeren met een voucher?

De bezoekerscode is alleen geldig in de groene zone binnen de sector die werd toegewezen. De code is niet geldig in de ‘voorbehouden zone voor bewoners’, de leveringszones, de zones voorbehouden voor deelvoertuigen, de ‘Kiss & Ride’-zone en de oplaadzones voor elektrische voertuigen.

De bezoekerscode is niet geldig voor volgende voertuigen: +3,5 ton, takelwagen, aanhangwagen, autocaravan, bus en autocar, landbouwvoertuig (waaronder quad), industrieel materieel, tractor, kentekenplaat 'Z'.

Waar kan ik vouchers aankopen?

Documenten die je nodig hebt voor de aanvraag:

  • recto-verso-kopie van de identiteitskaart van de aanvrager.

Aanvraag via E-mail

Print het aanvraagformulier af en scan het ingevulde formulier en de gevraagde documenten op via e-mail naar: sintgillis@parking.brussels

Aanvraag ter plaatse

Een klantendienstmedewerker bezorgt je het formulier aan de balie en helpt je verder. Vergeet niet de nodige documenten mee te brengen.

Opgelet: enkel betaling met Bancontact, Visa of Mastercard ter plaatse.

Aanvraag per post

Print het aanvraagformulier af en verstuur het ingevulde formulier samen met de nodige documenten op naar Parking Brussels, Gasthuisstraat 31 - 1000 Brussel.

Hoe activeer ik een voucher?

De voucher wordt aangeboden in de vorm van SMS-codes die naar het verkorte nummer 4411 worden verstuurd als bericht in het formaat ‘parkeercode - spatie - nummerplaat van het voertuig’. Bijvoorbeeld: WBV12345678 1ABC123.

De gebruiker van de code ontvangt dan een bevestigings-sms (die kan gedeactiveerd worden). Er is een kost van € 0,15 voor elk verzonden en ontvangen bericht. De codes zijn actief zodra ze per SMS zijn verzonden. Ze moeten daarom aan het begin van het parkeren worden gestuurd.

De codes hebben een geldigheidsduur van 1 jaar.

De codes kunnen ook ingevoerd worden via de 4411-app , die beschikbaar is via Google Play (Android) of de App Store (iOS). Er is een kost van € 0,35 per gebruikte code in de app.

 

 

 

 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 11
Contacteer ons