Kredietlimiet instellen Kredietlimiet instellen

Kredietlimiet instellen

Je kan ervoor kiezen om een maximum bedrag in te stellen per werknemer. Indien de werknemer dit bedrag bereikt zal er geen nieuwe sessie gestart kunnen worden onder het PRO-account. De werknemer kan dan een parkeersessie starten onder het persoonlijk EASY-account.

Via mijn.4411.be:

1. Ga naar ‘Mijn GSM-nummers
  2. Zoek het GSM-nummer op via de handige zoekfunctie
  3. Klik op het desbetreffende GSM-nummer
  4. Onder ‘Beheer kredietlimiet’ kan je een kredietlimiet instellen voor een GSM-nummer

Via de 4411-app:

1. Ga in de 4411-app naar 'Account' en klik op 'PRO-beheerder'.
  2. Klik op 'Werknemers' en selecteer de werknemer/het GSM-nummer.
  3. Je ziet nu welk kredietlimiet werd ingesteld voor deze werknemer. Je kan deze wijzigen door te klikken op 'Wijzig werknemer'.
  4. Geef de gewenste kredietlimiet in.