Wat als ik niet in alle aangeboden garages wil parkeren via nummerplaatherkenning? Wat als ik niet in alle aangeboden garages wil parkeren via nummerplaatherkenning?

Wat als ik niet in alle aangeboden garages wil parkeren via nummerplaatherkenning?

Wil je ervoor kiezen slechts in bepaalde parkeergarages te parkeren via nummerplaatherkenning? Heb je een abonnement in een specifieke garage en wil je daar 4411 niet gebruiken?

Via de 4411-app stel je zelf in welke garages je wil (de)activeren voor jouw nummerplaat.

1. Ga in de 4411-app naar 'Garageparkeren via nummerplaat'.
  2. Klik op 'Garage instellingen' en selecteer je nummerplaat.
  3. Op dit scherm kan je elke parkeergarage individueel aan/uitvinken.
  4. In de parkeergarages die je hebt gedeactiveerd zal er geen parkeersessie starten via 4411.